Yeni Konu Oluştur

Şubat ayında ne dikerim?

Bahçemde veya saksıda Şubat ayında ne dikebilirim? Hangi bitkiler Şubat ayında uygun?

Şubat ayında bahçenizde veya saksınızda lale soğanları dikilebilirsiniz. Laleler, Şubat ayında güzel çiçekler açarlar.

Şubat aynında bahçenizde veya saksınızda sümbül soğanları dikilebilirsiniz. Sümbüller, Şubat ayında çiçek açarlar ve baharı müjdeleyen güzel bitkilerdir.

Şubat ayında bahçenizde veya saksınızda nergis soğanları dikilebilirsiniz. Nergisler, erken baharda çiçek açmaya başlarlar ve güzel bir koku yayarak baharın yaklaştığını gösterirler.

Şubat ayında bahçenizde veya saksınızda pervane çiçeği tohumları dikilebilirsiniz. Pervane çiçekleri, renkli ve ilginç şekilleriyle dikkat çeken bitkilerdir.

Şubat ayında bahçenizde veya saksınızda süsen soğanları dikilebilirsiniz. Süsenler, bahar aylarında çiçek açan ve güzel bir görüntü oluşturan bitkilerdir.

Şubat ayında bahçenizde veya saksınızda karanfil tohumları dikilebilirsiniz. Karanfiller, güzel ve hoş kokularıyla tanınan bitkilerdir.

Şubat ayında bahçenizde veya saksınızda biberiye bitkisi dikilebilirsiniz. Biberiye, güzel kokusu ve dekoratif görüntüsüyle bahçenize veya saksınıza farklı bir hava katar.

Şubat ayında bahçenizde veya saksınızda menekşe tohumları dikilebilirsiniz. Menekşeler, güzel çiçekleriyle tanınan bitkilerdir ve bahar aylarında çiçek açarlar.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları