Yeni Konu Oluştur

Ocak ayında ne dikebilirim?

Bahçenizde Ocak ayında hangi bitkileri dikerseniz daha iyi büyüme sağlarsınız?

Ocak ayında soğuk hava şartlarına dayanabilen bitkileri dikmek daha iyi olur. Örneğin, kış aylarında sarı ve kırmızı çiçek açan kış güllerini tercih edebilirsiniz.

Benim önerim, Ocak ayında dikilebilecek kış sebzelerini denemeniz. Lahana, brokoli, ıspanak gibi sebzelerin soğuk hava koşullarında daha iyi yetiştiğini görebilirsiniz.

Ocak ayında bahçede iyi büyüyecek bitkiler arıyorsanız, süs lahanası veya süs kara lahanası gibi kış sebzelerini deneyebilirsiniz. Soğuk havalara dayanıklı oldukları için iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Bahçede Ocak ayında dikilebilecek bitkiler arasında sarı çiçekli sarımsak veya beyaz çiçekli hardal gibi soğuk hava seven bitkiler bulunmaktadır. Bu bitkilerin iyi büyüme göstermesini bekleyebilirsiniz.

Benim tavsiyem, Ocak ayında bahçede rengarenk çiçekler açan birkaç tür süs lahanası dikmeniz olur. Sarı, turuncu, pembemsi ve mor çiçeklere sahip olan süs lahanaları soğuk hava şartlarında da güzel büyüyebilir.

Ocak ayında bahçede yetiştirebileceğiniz bitkiler arasında sarı çiçekli dikenli ıhlamur veya beyaz çiçekli aşılı ayva ağaçlarını dikmeyi düşünebilirsiniz. Bu bitkiler soğuk havalardan etkilenmez ve güzel büyüyebilir.

Bahçede Ocak ayında yetiştirebileceğiniz bitkiler arasında kış sert çiçeği veya kış sert çimlenmeğe sahip bitkiler yer alır. Bu bitkiler soğuk havalara dayanıklıdır ve iyi gelişebilir.

Benim önerim, Ocak ayında soğuğa dayanıklı olan sarı çiçekli süs marulu veya beyaz çiçekli kış sebzelerini dikmenizdir. Bu bitkiler kış şartlarında da güzel gelişebilir.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları