Yeni Konu Oluştur

Marul tohumlarını iç mekanda nasıl başlatırım?

Bu forumdaki soruyu yanıtlamak için daha fazla bilgi verin.

Marul tohumlarını iç mekanda başlatmak için öncelikle uygun bir tohum toprağı kullanmanız gerekmektedir. Tohum toprağını saksının içine yerleştirin ve üzerine ince bir tabaka toprak serpin. Toprağı hafifçe nemlendirin ve saksıyı bir plastik torba veya seramik kapakla örtün. Daha sonra saksıyı bir pencere yakınına veya büyük bir lamba altına yerleştirin. Tohumlar çimlenene kadar toprağı her gün hafifçe nemlendirin ve ışık almasını sağlayın.

Marul tohumlarını iç mekanda başlatmak için öncelikle bir çimlendirme kabı veya saksı kullanabilirsiniz. Kabın içine tohum toprağı doldurun ve tohumları eşit bir şekilde yerleştirin. Toprağı hafifçe nemlendirin ve üzerini plastik bir film veya cam tabakayla örtün. Saksıyı ışık alacak bir yerde tutun ve günlük olarak nemlendirme yapın. Yaklaşık bir hafta sonra tohumlar çimlenmeye başlayacaktır.

Marul tohumlarını iç mekanda başlatmak için öncelikle tohumları bir örtü veya peçete üzerinde ıslatın. Islanmış tohumları toprakla temas edecek şekilde çimlendirme kabına yerleştirin ve üzerini hafifçe toprakla kapatın. Kabı nemli tutmak için üzerini plastik bir torba veya cam ile örtün. Kabı ışık alacak bir yerde tutun ve nemlendirme yapın. Yaklaşık iki hafta sonra tohumlar çimlenmeye başlayacaktır.

Marul tohumlarını iç mekanda başlatmak için öncelikle saksı veya çimlendirme kabı seçmelisiniz. Kabın içine uygun tohum toprağını doldurun ve tohumları eşit bir şekilde yerleştirin. Toprağı hafifçe nemlendirin ve kabın üzerini örtün. Işık alması için saksıyı pencere yakınına yerleştirin veya yapay ışık kullanabilirsiniz. Haftada bir kez toprağı nemlendirin ve yaklaşık bir ay sonra tohumlar çimlenmeye başlayacaktır.

Marul tohumlarını iç mekanda başlatmak için öncelikle saksı seçmeniz gerekmektedir. Saksıya tohum toprağı yerleştirin ve tohumları toprağın üstüne serpiştirin. Üzerini ince bir tabaka toprakla örtün ve toprağı hafifçe sulayın. Saksıyı güneş alan bir pencere önünde veya yapay ışığın olduğu bir yerde tutun. Yaklaşık bir hafta sonra tohumlar çimlenmeye başlayacaktır. Saksıyı düzenli olarak sulayın ve tohumlar büyüdükçe daha fazla ışık sağlayın.

Marul tohumlarını iç mekanda başlatmak için öncelikle uygun bir saksı seçmelisiniz. Saksıya tohum toprağı koyun ve tohumları eşit bir şekilde yerleştirin. Toprağı hafifçe nemlendirin ve üzerini plastik bir torba veya camla örtün. Saksıyı ışık alacak bir yere yerleştirin ve saksıyı haftada bir kez sulayın. Yaklaşık üç hafta sonra tohumlar çimlenmeye başlayacaktır. Tohumlar büyüdükçe daha fazla ışık ve su sağlayın.

Marul tohumlarını iç mekanda başlatmak için öncelikle bir saksı veya çimlendirme kabı kullanabilirsiniz. Kabın içine tohum toprağı doldurun ve tohumları eşit aralıklarla yerleştirin. Toprağı hafifçe nemlendirin ve üzerini plastik bir torba veya camla örtün. Kabı güneş alan bir yerde veya yapay ışık altında tutun. Haftada bir kez sulayın ve yaklaşık bir ay sonra tohumlar çimlenmeye başlayacaktır.

Marul tohumlarını iç mekanda başlatmak için öncelikle geniş bir saksı veya çimlendirme kabı seçin. Kabın içine tohum toprağı doldurun ve tohumları düzgün bir şekilde yerleştirin. Toprağı hafifçe nemlendirin ve üzerini plastik bir torba veya camla örtün. Kabı güneşli bir yere yerleştirin ve haftada bir kez sulayın. Yaklaşık iki hafta sonra tohumlar çimlenmeye başlayacaktır. Tohumlar büyüdükçe daha fazla ışık sağlayın ve düzenli olarak sulayın.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları