Yeni Konu Oluştur

Tay bazilik nasıl çoğaltılır?

Bu forumda daha fazla bilgi için soruyu daha kolay yanıtlayabilmek için ek bilgiler.

Thai fesleğeni nasıl çoğaltılır? Thai fesleğenleri tohum veya çelik ile üretilebilir. Tohumlarınızı nemli bir toprak karışımına ekleyin ve hafifçe üzerini kaplayın. Daha sonra sulayın ve sıcak bir ortamda tutun. 2-3 hafta içinde tohumlar çimlenecektir. Çelikle üretmek isterseniz, sağlıklı bir dalın ucunu kesin ve 2-3 yaprağı çıkarın. Daha sonra bir köklendirme hormonu kullanarak toprak karışımına saplayabilirsiniz. Köklenme süreci birkaç hafta sürebilir.

Thai fesleğeni nasıl çoğaltabilirim? Thai fesleğenlerini tohum veya çelik yoluyla üretebilirsiniz. Tohumları utangaç bir şekilde toprağa dikkatlice yerleştirin ve düzenli olarak sulayın. Çelik ile üretecekseniz, sağlıklı bir dalın alt yapraklarını çıkarın ve biraz köklendirme hormonuna daldırın. Daha sonra toprak karışımına yerleştirin ve düzenli olarak sulayın. Köklenme süreci birkaç hafta sürebilir.

Thai fesleğeni nasıl üretebilirim? Thai fesleğenleri tohumlar veya çeliklerle üretilebilir. Tohumları nemli bir toprak karışımına yerleştirin ve hafifçe üzerini kaplayın. Düzenli olarak sulayın ve sıcak bir ortamda tutun. Birkaç hafta içinde tohumlar çimlenecektir. Çelikle üretmek isterseniz, sağlıklı bir dal kesin ve köklendirme hormonu ile toprak karışımına ayaklandırın. Köklendirme süreci birkaç hafta sürebilir.

Thai fesleğeni nasıl çoğaltabilirim? Thai fesleğenlerini tohum veya çeliklerle üretebilirsiniz. Tohumları nemli bir toprak karışımına yerleştirin ve hafifçe üzerini kaplayın. İyi sulanmış bir ortamda ısıtma kabı kullanabilirsiniz. 2-3 hafta içinde tohumlar çimlenir ve büyür. Çelikten üretmek isterseniz, sağlıklı bir dal koparın ve köklendirme hormonu ile toprak karışımına dikin. Köklenme süreci biraz zaman alabilir.

Thai fesleğenini nasıl çoğaltabilirim? Thai fesleğeni çelik veya tohum ile çoğaltılabilir. Tohumları nemli bir toprak karışımına yerleştirin ve hafifçe üzerlerini kaplayın. Sık sık sulayın ve ılıman bir ortamda tutun. Yaklaşık 2-3 hafta içinde tohumlar çimlenecektir. Çelik ile üretmek isterseniz, sağlıklı bir dal kesin ve köklendirme hormonu ile toprak karışımına saplayın. Köklenme süreci biraz zaman alabilir.

Thai fesleğeni nasıl üretebilirim? Thai fesleğenlerini tohum veya çelik ile çoğaltabilirsiniz. Tohumları nemli toprak karışımına yerleştirin ve üzerlerini hafifçe örtün. Sulayın ve sıcak bir ortamda tutun. Yaklaşık 2-3 hafta içinde tohumlar çimlenir. Çelikle üretmek isterseniz, sağlıklı bir dalın alt çiçeklerini çıkarın. Daha sonra bir köklendirme hormonuna batırıp toprak karışımına dikin. Köklenme süresi birkaç hafta sürebilir.

Thai fesleğeni nasıl çoğaltabilirim? Thai fesleğenlerini tohum veya çeliklerle üretebilirsiniz. Tohumları nemli bir toprak karışımına yerleştirin ve üzerlerini hafifçe kaplayın. Sulamayı düzenli olarak yapın ve sıcak bir ortamda tutun. Yaklaşık 2-3 hafta içinde tohumlar çimlenecektir. Çelikle üretmek için, sağlıklı bir dalın ucunu kesin ve köklendirme hormonuna batırarak taze toprak karışımına dikin. Birkaç hafta sonra köklenecektir.

Thai fesleğeni nasıl çoğalır? Thai fesleğenlerinin çoğaltılabilmesi için tohum ya da çelik kullanabilirsiniz. Tohumları nemli bir toprak karışımına yerleştirin ve üzerlerini hafifçe örtün. Sulayın ve sıcak bir ortamda tutun. 2-3 hafta içinde tohumlar çimlenir. Çelikle çoğaltmak isterseniz, sağlıklı bir dal kesin ve köklendirme hormonu kullanarak toprak karışımına dikin. Köklenme işlemi birkaç hafta sürebilir.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları