Yeni Konu Oluştur

Tavuklar için kaç tane istiridye kabuğu kullanmalıyım?

Tavuklar için kaç tane istiridye kabuğu kullanmalıyım? Kalsiyum gereksinimlerini karşılamak için ne kadar oyster shell eklemeliyim?

Tavuklar için istiridye kabuğu kullanmanız gereken miktar, tavuk başına günlük olarak ortalama 1 ila 2 çay kaşığıdır. Kalsiyum gereksinimlerini karşılamak için tavukların bu miktarı yemesi yeterlidir.

Tavuklarınızın kalsiyum ihtiyacını karşılamak için 100 tavuk başına günlük olarak 1 yemek kaşığı istiridye kabuğu kullanabilirsiniz. Bu miktar tavukların sağlıklı kemik ve yumurta kabuğu gelişimi için yeterlidir.

Tavuklarınızın kalsiyum ihtiyacını karşılamak için istiridye kabuğu kullanmak istiyorsanız, tavuk başına günlük olarak ortalama 1 ila 2 çay kaşığı eklemeniz yeterlidir. Bu miktar tavukların kemik ve yumurta kabuğu sağlığını desteklemek için idealdır.

Tavuklarınızın kalsiyum ihtiyacını karşılamak için günlük olarak her 4-6 tavuk başına 1 yemek kaşığı istiridye kabuğu kullanabilirsiniz. Bu miktar tavuklarınızın kemik ve yumurta üretimi için yeterli olacaktır.

Tavuklarınıza ekleyeceğiniz istiridye kabuğu miktarı, tavuk başına günlük olarak ortalama 1 çay kaşığıdır. Bu miktar tavukların kalsiyum ihtiyacını karşılamak için yeterli olacaktır.

Tavuklarınıza günlük kalsiyum gereksinimlerini karşılamak için tavuk başına ortalama 1 ila 2 çay kaşığı istiridye kabuğu kullanabilirsiniz. Bu miktar tavukların sağlıklı kemik ve yumurta kabuğu gelişimi için idealdir.

Tavuklarınız için istiridye kabuğu kullanmanız gereken miktar, tavuk başına günlük olarak ortalama 1 ila 2 çay kaşığıdır. Bu miktar tavukların kalsiyum gereksinimlerini karşılar ve sağlıklı kemik ve yumurta gelişimini destekler.

Tavuklarınızın kalsiyum ihtiyacını karşılamak için her tavuğa günlük olarak 1 çay kaşığı istiridye kabuğu ekleyebilirsiniz. Bu miktar tavukların kemik ve yumurta kabuğu sağlığı için yeterli olacaktır.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları