Yeni Konu Oluştur

Sod kurulumundan sonra ne kadar süreyle üzerine basılabilir?

Bu soruda, sodun yerleştirilmesinden ne kadar süre sonra üzerine basılabileceği sorulmaktadır. Sod, zemin üzerine yerleştirildikten sonra hemen üzerine basılabilir. Ancak yeni sodun daha iyi köklenmesi için 2-3 hafta boyunca üzerine basılması önerilmez. Bu soru, sodun kurumuş olup olmadığını ve üzerine basılmadan önce ne kadar beklemek gerektiğini öğrenmeyi amaçlamaktadır.

Sodun üzerine hemen basılabilirsiniz, ancak daha iyi sonuçlar için 2-3 hafta boyunca üzerine basmamanızı öneririm.

Yeni sod yerleştirildikten sonra hemen üzerine basılabilirsiniz, ancak köklerin daha iyi tutunması için 2-3 hafta beklemekte fayda var.

Sodun kurumasını beklemeden hemen üzerine basabilirsiniz, ancak 2-3 hafta boyunca üzerine basılmaması, daha iyi bir tutunma elde etmenize yardımcı olabilir.

Sod yeni yerleştirildiğinde üzerine hemen basabilirsiniz, ancak köklerin daha sağlam bir şekilde tutunması için 2-3 hafta beklemeniz önemlidir.

Sod hemen üzerine basılabilir, ancak daha iyi bir sonuç elde etmek için 2-3 hafta boyunca üzerine basılmamasını tavsiye ederim.

Yeni sodun üzerine hemen basılabilir, ancak köklerin daha sağlam tutunması için 2-3 hafta bekleyebilirsiniz.

Sod hemen üzerine basılabilir, ancak daha iyi bir sonuç elde etmek için 2-3 hafta boyunca üzerine basmamanızı tavsiye ederim.

Sod yeni yerleştirildikten sonra hemen üzerine basılabilir, ancak 2-3 hafta boyunca üzerine basmamak, daha iyi bir köklenme sağlayabilir.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları