Yeni Konu Oluştur

Ripe nasil telaffuz edilir?

Forumdaki sorunun daha kolay yanitlanabilmesi icin daha fazla bilgi

Sevgili kullanıcı, 'ripe' kelimesinin doğru telaffuzunu '[rayp]' şeklinde yapabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sağlıklı günler dilerim.

Merhaba, forumda 'ripe' kelimesinin doğru telaffuzunu soruyorsunuz. Bu kelimeyi '[rayp]' şeklinde telaffuz edebilirsiniz. Umarım bu cevap işinize yarar. İyi günler!

Selam, 'ripe' kelimesi için doğru telaffuz '[rayp]' şeklindedir. Umarım bu bilgi işinize yarar. Hayvan dostlarınıza sevgiler!

Merhaba, 'ripe' kelimesinin tam telaffuzu '[rayp]' şeklindedir. Anladığınızdan emin olmak için bir kez daha yazayım: '[rayp]'. İhtiyacınız olan diğer bilgiler için buradayım!

Ripe kelimesi Türkçeye 'olgun' olarak çevrilebilir. İngilizce telaffuzunun doğru şekli '[rayp]' şeklindedir. Evcil hayvanlarınıza sevgiler!

Merhaba, ripe kelimesinin İngilizce telaffuzunu '[rayp]' şeklinde yapabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sağlıklı günler dilerim.

Selam, ripe kelimesinin doğru telaffuzunu '[rayp]' şeklinde yapabilirsiniz. Umarım bu cevap işinize yarar. Hayvan dostlarınızı sevgiyle kucaklayın!

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları