Yeni Konu Oluştur

Oregon eyaletinin kuşu hangisidir?

Oregon eyaletinin resmi kuşu hakkında daha fazla bilgi almak için. Bu bilgi Oregon'un sembollerini ve doğal yaşamını keşfetmek için faydalı olabilir.

Oregon eyaletinin resmi kuşu 'batı siyah başlı alaka' dır. Bu kuş, siyah bir baş, beyaz yanak lekeleri ve kırmızı renkli bir boynuzlu gagası vardır.

Oregon eyaletinin resmi kuşu 'batı mavi çaylak' tır. Bu kuş, güzel bir mavi renge sahip, tek bir beyaz şerit ile de belirginleşir.

Oregon eyaletinin resmi kuşu 'batı meşe balıkçığı' dır. Bu kuş, yeşil ve kahverengi tonlarda tüylere sahiptir ve özellikle meşe ormanlarında yaşar.

Oregon eyaletinin resmi kuşu, 'batı mavi kuşu' dur. Bu küçük kuş, parlak mavi ve turkuaz tüyleri ile tanınır.

Oregon eyaletinin resmi kuşu 'batı boobie' dir. Bu beyaz bir göğse ve siyah kanatlara sahip olan deniz kuşu, Oregon kıyılarında yaşar.

Oregon eyaletinin resmi kuşu 'batı orman tuygunu' dur. Bu kuş, parlak siyah renkte bir tüylü başa ve kırmızıya dönen bir kuyruğa sahiptir.

Oregon eyaletinin resmi kuşu 'kara başlı alakarga'dır. Bu kuş, siyah bir baş, koyu gri bir gövde ve beyaz yanak lekeleriyle tanınır.

Oregon eyaletinin resmi kuşu, 'batı tepeli karadeliği' dir. Bu kuş, siyah bir baş ve gövde, beyaz bir tepe ve parlak turuncu-gümüş tüylerle dikkat çeken bir kuştur.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları