Yeni Konu Oluştur

Nashville, TN hangi bitki bölgesindedir?

Bahçemde bitki yetiştirmek istiyorum ve Nashville, TN'nin hangi bitki bölgesinde olduğunu bilmek istiyorum. Bu bölgede hangi bitkiler yetiştirilebilir?

Nashville, TN, USDA sıcaklık bölgeleri 6 ve 7 arasında yer almaktadır. Bu bölgelerde genellikle meyve ağaçları, sebzeler, otlar ve çalılar gibi birçok bitki yetiştirilebilir.

Nashville, TN, Güneydoğu Amerika'da yer almaktadır. Bu bölgeye özgü bitkiler arasında kızıl meşe, doğu köknar, kızılağaç ve güney mavi çam bulunmaktadır.

Nashville, TN, Appalachian Platosu'nun eteklerinde yer almaktadır. Bu bölgede genellikle zeytin ağacı, kavak, ceviz ve meşe gibi ağaçlar yetiştirilebilir.

Nashville, TN, Orta Tennessee bölgesinde yer almaktadır. Bu bölgede karaağaç, dişbudak, akçaağaç ve karaçam gibi birçok ağaç ve çalı türü bulunmaktadır.

Nashville, TN, Amerika'nın Güneydoğu bölgesinde yer almaktadır. Bu bölgede güller, sardunya, süsen ve lavanta gibi çiçekler yetiştirilebilir.

Nashville, TN, Cumberland Nehri Vadisi'nde yer almaktadır. Bu bölgede genellikle erik ağacı, armut ağacı, kiraz ağacı ve şeftali ağacı yetiştirilebilir.

Nashville, TN, Amerika Birleşik Devletleri Tarım Bakanlığı'nın sıcaklık bölgesi 6'ya dahildir. Bu bölgede pek çok çeşitli bitki yetiştirilebilir, örneğin domates, biber, havuç, fasulye ve marul gibi sebzeler.

Nashville, TN, Mississipi Nehri Vadisi'nde yer almaktadır. Bu bölgede ayçiçeği, mısır, pamuk ve soya fasulyesi gibi tarım bitkileri yetiştirilebilir.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları