Yeni Konu Oluştur

Monark gibi görünen hangi kelebek türü vardır?

Monark kelebeğine benzeyen farklı kelebek türleri hakkında daha fazla bilgi ekleyin. Benzer renk, desen ve özelliklere sahip olan bu türler nedir?

Merhaba! Monarşa kelebeğine benzeyen birkaç farklı kelebek türü bulunmaktadır. Bunlardan bazıları Viceroy (Kral Viyana), Queen (Kraliçe) ve ve Monarşa kelebeğinin diğer alt türleri olabilir. Bu kelebekler genellikle benzer turuncu renge, siyah desenlere ve benzer bir kanat yapısına sahiptir.

Merhaba! Monarşa kelebeğine benzeyen bir başka tür Spicebush Swallowtail olarak adlandırılır. Bu kelebeklerde de turuncu renk ve siyah desenler bulunur.

Merhaba! Monarşa kelebeğine benzeyen bir başka tür olan Red-spotted Purple (Kızıl noktalı mor) kelebeği, siyah ve mavi tonlara sahip olup bazı benzerlikler gösterir.

Merhaba! Monarşa kelebeğine benzeyen bir başka tür Painted Lady (Boyalı bayan) olarak adlandırılan kelebeklerdir. Bu kelebeklerde de turuncu renk ve siyah desenler bulunur.

Merhaba! Monarşa kelebeğine benzeyen bir başka tür olarak Buckeye (Göz alıcı) kelebeği söylenebilir. Bu kelebeklerde de turuncu renk ve siyah desenler göze çarpar.

Merhaba! Monarşa kelebeğine benzeyen bir başka tür Cloudless Sulphur (Bulutsuz sülfür) olarak adlandırılan kelebeklerdir. Bu kelebeklerde de turuncu renk bulunur.

Merhaba! Monarşa kelebeğine benzeyen bir başka tür Great Southern White (Büyük Güney Beyazı) olarak adlandırılabilir. Bu kelebeklerde de beyaz renk ve siyah desenler bulunur.

Merhaba! Monarşa kelebeğine benzeyen bir başka tür olan Giant Swallowtail (Dev Salyangoz) kelebekleri de turuncu renk, siyah desenler ve benzerlikler gösterebilir.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları