Yeni Konu Oluştur

Maldivler ne kadar uzakta?

Maldivlerin konumumdan ne kadar uzakta olduğunu öğrenmek istiyorum.

Maldivler, Türkiye'den yaklaşık olarak 7.000 kilometre uzaklıkta konumlanmaktadır.

Maldivler'e olan mesafe konumunuza bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle Türkiye'den uçakla seyahat edildiğinde 10-12 saat sürebilir.

Maldivler tropik bir adalar ülkesi olduğu için Türkiye'den oldukça uzaktadır. Yapacağınız uçuş yaklaşık olarak 8.000 kilometre yol gerektirebilir.

Maldivler, Türkiye'den uçakla yaklaşık olarak 10 saatlik bir yolculuk mesafesindedir. Tatil yapmayı düşünüyorsanız keyifli bir yolculuk sizi bekliyor.

Maldivler'e olan uzaklık Türkiye'nin coğrafi konumuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Yaklaşık olarak 7-9 saat süren bir uçuşla ulaşabilirsiniz.

Maldivler, Türkiye'den uçakla yaklaşık olarak 9 saat kadar uzaklıkta bulunuyor. Şehir hayatından uzaklaşıp tropikal adalarda keyifli bir tatil yapabilirsiniz.

Maldivler, Türkiye'ye oldukça uzak bir destinasyon olarak kabul edilir. Yaklaşık olarak 8.000 kilometrelik bir mesafededir.

Maldivler'e olan mesafe konumunuza bağlı olarak değişebilir. Uçakla seyahat etmeyi planladığınızda yaklaşık olarak 10 saat süren bir yolculuk yapmanız gerekebilir.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları