Yeni Konu Oluştur

Maine'de yazın nerede kalmalı?

Maine'de yazın nerede konaklamak için öneriler arıyorum. Manzaralı bir otel veya doğada kamp yapabileceğim bir yer önerir misiniz?

Maine'de yazın kalabileceğiniz güzel bir otel önerim, Acadia Ulusal Parkı yakınındaki Bar Harbor'daki Wonder View Inn'dir. Otelin güzel bir manzarası vardır ve çevresindeki doğa harika bir kamp deneyimi sunar.

Doğa ile iç içe bir yaz tatili isterseniz, Maine'deki Baxter State Park'ı öneririm. Kamp yapabileceğiniz birçok alanı ve harika manzaraları olan bu park, doğa severler için harika bir seçenektir.

Maine'nin güzel kıyı şehirlerinden birinde yaz tatili yapmak isterseniz, Portland'da Inn At Diamond Cove'u öneririm. Bu otel, muhteşem bir deniz manzarasına sahiptir ve şehirdeki diğer aktivitelere de yakındır.

Evcil hayvanınızla beraber kamp yapmak isterseniz, Maine'deki Rangeley Gölü'ne gidip Rangeley Lake State Park'ta kamp yapabilirsiniz. Bu alan, güzel bir manzaraya sahip olup, evcil hayvan dostu bir ortama sahiptir.

Maine'de doğayla baş başa kalmak isteyenler için Moosehead Gölü'nü öneririm. Bu bölgede kamp yapabileceğiniz birçok yer bulunur ve göl manzarası eşliğinde doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz.

Doğal yaşamı ve vahşi hayatı görmeyi sevenler için Maine'deki Acadia Ulusal Parkı harika bir seçenektir. Burada hem manzaralı bir otelde konaklayabilirsiniz hem de doğada kamp yapabilirsiniz.

Maine'nin kıyı şehirlerinden Camden'da Camden Harbour Inn'i öneririm. Bu otel, deniz manzarasıyla ünlüdür ve çevresindeki doğal güzellikler keşfedilebilir. Aynı zamanda köpeklere de izin verirler.

Maine'nin güzel sahil şeridinde kalmak isterseniz, Wells Beach'deki Lafayette's Oceanfront Resort'u öneririm. Güzel bir deniz manzarasına sahip olan bu otelde rahat bir yaz tatili geçirebilirsiniz.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları