Yeni Konu Oluştur

L harfi ile başlayan kaç ülke vardır?

L harfi ile başlayan ülkelerin sayısını öğrenmek istiyorum.

Bildiğim kadarıyla, dünyada L harfi ile başlayan 6 ülke bulunmaktadır. Bu ülkeler: Lesotho, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Libya ve Lübnan'dır.

L harfi ile başlayan 7 ülke vardır. Bu ülkeler: Lesotho, Letonya, Libya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg ve Lübnan'dır.

Dünyada L harfi ile başlayan 8 ülke bulunmaktadır. Bu ülkeler: Lesotho, Letonya, Libya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Lübnan ve Laos'tur.

L harfi ile başlayan ülkelerin sayısını ben de merak ediyordum. Araştırdığıma göre dünyada 6 tane L ile başlayan ülke bulunuyor. Bu ülkeler: Lesotho, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Libya ve Lübnan'dır.

Benim tahminime göre L harfi ile başlayan 7 ülke var. Lesotho, Letonya, Libya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg ve Lübnan bu ülkelerdir.

L harfi ile başlayan ülkelerin sayısına baktığımda 8 ülke bulunuyor. Bu ülkeler: Lesotho, Litvanya, Lüksemburg, Libya, Lübnan, Lihtenştayn, Letonya ve Laos'tur.

Bildiğim kadarıyla L harfi ile başlayan 6 ülke bulunmaktadır. Bu ülkeler: Lesotho, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Libya ve Lübnan'dır.

L harfi ile başlayan ülkelerin sayısı 7'dir. Bu ülkeler: Lesotho, Letonya, Libya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg ve Lübnan'dır.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları