Yeni Konu Oluştur

Köpeklerde mantar nasıl görünür?

Bu sorunu yanıtlamayı kolaylaştırmak için daha fazla bilgi verelim.

Köpeklerde mantar genellikle ciltte kırmızı lekeler veya kabarıklar şeklinde görülebilir. Aynı zamanda kaşıntı, döküntü, pullanma ve tüy dökülmesi de görülebilir. Eğer köpeğinizde bu belirtiler varsa, bir veteriner hekime başvurmanız önemlidir.

Köpeklerde mantar enfeksiyonu genellikle kırmızı, kaşıntılı ve pullu lekelerle kendini gösterir. Tüylerde dökülme, kabuklanma veya kuruluk da görülebilir. Mantar enfeksiyonu şüphesi varsa, veteriner hekime başvurmak en iyisidir.

Mantar enfeksiyonu olan bir köpekte ciltte kırmızı, kaşıntılı, pullu bölgeler görülebilir. Ayrıca köpeğiniz kaşınıyor ve tüyleri dökülüyorsa, mantar olabilir. Mutlaka bir veteriner hekime danışın.

Köpeklerde mantar enfeksiyonu genellikle ciltte kırmızı, pullu, kaşıntılı bölgelerle kendini gösterir. Ayrıca tüylerde dökülme ve kabuklanma da olabilir. Eğer köpeğinizde bu belirtiler varsa, bir veteriner hekim görmeniz önerilir.

Köpeklerde mantar genellikle ciltte kırmızı, pullu, kaşıntılı veya kabarık lekeler şeklinde kendini gösterir. Tüylerde dökülme ve kırılma da olabilir. Eğer köpeğinizde böyle belirtiler varsa, bir veteriner hekime danışmalısınız.

Mantar enfeksiyonu olan bir köpekte deride kırmızı lekeler, pullanma, kaşıntı gibi belirtiler görülebilir. Bunun dışında tüylerde dökülme de olabilir. Köpeğinizde mantar şüphesi varsa, veteriner hekime başvurmanız önemlidir.

Köpeklerde mantar enfeksiyonu genellikle ciltte kırmızı, pullu lekelerle kendini gösterir. Tüylerde dökülme, kaşıntı ve kabuklanma da olabilir. Eğer köpeğinizde bu gibi belirtiler varsa, veteriner hekime danışmanızda fayda var.

Mantar enfeksiyonu olan bir köpekte ciltte kırmızı, kaşıntılı, pullu bölgeler görülebilir. Ayrıca tüylerde dökülme ve kabuklanma da olabilir. Köpeğinizde mantar enfeksiyonu şüphesi varsa, bir veteriner hekime başvurmalısınız.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları