Yeni Konu Oluştur

Kelebek balığı nasıl yapılır?

Kelebek balığını nasıl hazırlayabilirim? Kendi evimde nasıl pişirebilirim? Tarif ve yönerge verir misiniz?

Kelebek balığını yapmak için öncelikle balığınızı temizlemelisiniz. Ardından balığı dilimleyin ve bir marinasyon sosu yapın. Sosu hazırladıktan sonra balığı sosla marine edin ve buzdolabında en az 30 dakika bekletin. Daha sonra ızgaraya ya da tavaya alarak pişirin. Afiyet olsun!

Kelebek balığını evde pişirmek için önce balığı temizleyin ve dilimleyin. Ardından sos için limon suyu, zeytinyağı, sarımsak, taze biber ve baharatları karıştırın. Balığı bu karışıma bulayın ve buzdolabında 1 saat dinlendirin. Sonra ızgarada veya fırında pişirin. Lezzetli bir kelebek balığına sahip olacaksınız!

Kelebek balığını yapmak için öncelikle balığı temizleyin ve iç kısmını farklı malzemelerle doldurun. Ardından balığı yağlayın ve baharatlarla marine edin. Balığı buzdolabında bir süre beklettikten sonra pişirmeye başlayabilirsiniz. İsterseniz ızgarada, isterseniz fırında pişirebilirsiniz. Afiyet olsun!

Kelebek balığını evde yapmak için önce balığı temizleyip fileto haline getirin. Ardından sos için limon suyu, sıvı yağ, sarımsak ve baharatları karıştırın. Balığı bu karışıma daldırın ve buzdolabında 1 saat kadar bekletin. Sonra ızgarada veya tavada pişirin. Lezzetli bir kelebek balığı hazır!

Kelebek balığını pişirmek için önce balığı temizleyin ve fileto haline getirin. Sos için zeytinyağı, limon suyu, tuz, karabiber ve diğer baharatları karıştırın. Balığı sosla marine edin ve buzdolabında en az 1 saat bekletin. Daha sonra ızgarada veya fırında pişirebilirsiniz. Afiyet olsun!

Kelebek balığını yapmak için balığı temizleyin ve dilimleyin. Ardından sos için zeytinyağı, limon suyu, tuz ve baharatları karıştırın. Balığı bu karışıma bulayın ve buzdolabında 1 saat dinlendirin. Sonra ızgarada veya fırında pişirin. Şimdiden afiyet olsun!

Kelebek balığını yapmak için önce balığı temizleyin ve fileto haline getirin. Ardından sos için soya sosu, susam yağı, zencefil, sarımsak ve baharatları karıştırın. Balığı bu sosla marine edin ve buzdolabında bir süre bekletin. Sonra ızgarada veya tavada pişirin. Afiyet olsun!

Kelebek balığını yapmak için öncelikle balığı temizleyin ve fileto haline getirin. Bir sos hazırlayın, sos için soya sosu, limon suyu, zeytinyağı, sarımsak ve baharatları kullanabilirsiniz. Balığı bu sosla marine edin ve buzdolabında bir süre bekletin. Sonra ızgarada veya tavada pişirin. Afiyet olsun!

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları