Yeni Konu Oluştur

Hangi eyaletlerde palmiye ağaçları bulunur?

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki hangi eyaletlerde palmiye ağaçları yetişir?

Palmiye ağaçlarının yetiştiği eyaletler Kaliforniya, Florida, Teksas, Arizona, Güney Carolina, Nevada, Louisiana ve Hawaii'dir.

Amerika Birleşik Devletleri'nde palmiye ağaçları, Kaliforniya, Florida, Teksas, Arizona, Güney Carolina, Nevada, Louisiana ve Hawaii eyaletlerinde yetişmektedir.

Kaliforniya, Florida, Teksas, Arizona, Güney Carolina, Nevada, Louisiana ve Hawaii eyaletlerinde palmiye ağaçları yetişmektedir.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki palmiye ağaçlarının yetiştiği eyaletler arasında Kaliforniya, Florida, Teksas, Arizona, Güney Carolina, Nevada, Louisiana ve Hawaii bulunmaktadır.

Palmiye ağaçları Amerika Birleşik Devletleri'nde Kaliforniya, Florida, Teksas, Arizona, Güney Carolina, Nevada, Louisiana ve Hawaii eyaletlerinde yetişmektedir.

Amerika Birleşik Devletleri'nde palmiye ağaçları, Kaliforniya, Florida, Teksas, Arizona, Güney Carolina, Nevada, Louisiana ve Hawaii eyaletlerinde yetişir.

Palmiye ağaçları Amerika Birleşik Devletleri'nde yetişmekte olup bu eyaletler arasında Kaliforniya, Florida, Teksas, Arizona, Güney Carolina, Nevada, Louisiana ve Hawaii bulunmaktadır.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki palmiye ağaçları genellikle Kaliforniya, Florida, Teksas, Arizona, Güney Carolina, Nevada, Louisiana ve Hawaii eyaletlerinde yetişmektedir.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları