Yeni Konu Oluştur

Doodle God'da zehir nasıl yapılır?

Doodle God oyununda zehir nasıl yapılacağı hakkında daha fazla bilgi

Doodle God'da zehir yapmak için önce bir element yaratmalısınız. Bunun için ateş elementini birleştirerek enerji elde edebilirsiniz. Daha sonra enerjiyi birleştirerek elektrik elde edin. Son olarak elektrik ve su elementlerini birleştirerek zehir elde edebilirsiniz.

Zehir yapmak için Doodle God'da sırasıyla su, toprak ve ateş elementlerini birleştirmelisiniz. Su ve toprak elementlerini birleştirerek çamur elde edin, ardından çamur ve ateş elementlerini birleştirerek zehir yapabilirsiniz.

Doodle God'da zehir yapmak için doğa ve enerji elementlerini birleştirebilirsiniz. Doğa ve enerji birleşimiyle rüzgar elde edin, rüzgarı da zaman elementiyle birleştirerek zehir yapabilirsiniz.

Doodle God'da zehir yapmak için bitki ve çamur elementlerini birleştirebilirsiniz. Bitki ve çamur birleşimiyle çamurlu bitki elde edin, çamurlu bitkiyi de ateş elementiyle birleştirerek zehir yapabilirsiniz.

Zehir yapmak için Doodle God'da sırasıyla hava, toprak ve enerji elementlerini birleştirebilirsiniz. Hava ve toprak elementlerini birleştirerek taş elde edin, ardından taşı enerji elementiyle birleştirerek zehir yapabilirsiniz.

Doodle God'da zehir yapmak için su ve toprak elementlerini birleştirebilirsiniz. Su ve toprak birleşimiyle çamur elde edin, çamuru da ateş elementiyle birleştirerek zehir yapabilirsiniz.

Doodle God'da zehir elde etmek için sırasıyla su ve çamur elementlerini birleştirebilirsiniz. Su ve çamur birleşimiyle çamurlu su elde edin, çamurlu suyu ateş elementiyle birleştirerek zehir yapabilirsiniz.

Zehir yapmak için Doodle God'da sırasıyla ateş, toprak ve enerji elementlerini birleştirebilirsiniz. Ateş ve toprak birleşimiyle lav elde edin, lavı enerji elementiyle birleştirerek zehir yapabilirsiniz.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları