Yeni Konu Oluştur

Chimney Rock Lake Martin ne kadar yüksek?

Chimney Rock Lake Martin'in yüksekliği nedir? Ziyaret için ne kadar tırmanma gerektirir?

Chimney Rock Lake Martin'in yüksekliği yaklaşık 100 metre civarındadır. Ziyaret etmek için yaklaşık 10 dakikalık bir tırmanma gerekmektedir.

Sanırım Chimney Rock Lake Martin yaklaşık 120 metre yükseklikte bulunuyor. Zirveye ulaşmak için belki 15-20 dakikalık bir tırmanış gerekebilir.

Chimney Rock Lake Martin'in yüksekliği 150 metreden biraz fazladır. Zirveye ulaşmak için yaklaşık 20 dakika kadar tırmanmanız gerekebilir.

Benim tahminim Chimney Rock Lake Martin yaklaşık 80 metre yükseklikte yer alıyor. Zirveye ulaşmak için yaklaşık 8-10 dakika kadar bir tırmanış yapmanız gerekecektir.

Chimney Rock Lake Martin'in yüksekliği yaklaşık 200 metreden fazladır. Ziyaretçilerin zirveye ulaşmak için yaklaşık yarım saat tırmanmaları gerekebilir.

Chimney Rock Lake Martin'in yüksekliği yaklaşık 90 metre falan olabilir. Tırmanma süresi kişiden kişiye değişebilir, ancak genellikle 10-15 dakika gibi bir süre yeterli olur.

Chimney Rock Lake Martin yaklaşık 110 metre yükseklikte bulunuyor. Zirveye ulaşmak için tahminen 12-15 dakikalık bir tırmanış gerekmektedir.

Sanırım Chimney Rock Lake Martin yaklaşık 130 metre yükseklikte yer alıyor. Zirveye ulaşmak için yaklaşık 15-20 dakika kadar tırmanmanız gerekebilir.

Soruyu cevaplayınSoruyu cevaplayın
Forum Kuralları
Önerilen Konular
New topicYeni Konu Oluştur
Forum Kuralları